tüm siparişlerde kargo bedava!
tüm siparişlerde kargo bedava!
tüm siparişlerde kargo bedava!
2022 Makyaj Trendleri

2022 Makyaj Trendleri

2022 Makyaj Trendleri

Her yeni yılın başlangıcında makyaj trendlerinin ortaya çıktığını defalarca gördük. Peki, 2022'nin parıldayan ufkunda neler var? Cevap, ilginç çeşitli ince stiller ve cüretkar görünümler arasında bir yerde yatıyor. Gerçeği söylemek gerekirse, 2022'nin belirli bir temasını tam olarak kestiremiyoruz. Bu, cilde mükemmel bir şekilde uyum sağlayan varla yok arası olan fondötenden, kilometrelerce öteden görülebilen ışıltılı göz farına kadar ilgi çekici bir trend karışımı . İster doğal bir görünüm, ister parlak ve cesur bir görünüm tercih edin, 2022'nin makyaj trendlerinde tüm güzellik meraklıları için bir şeyler var. Bu eğilimler aynı zamanda bize bildiklerimize bağlı kalmamıza izin verirken, aynı zamanda bizi alışılmışın dışında kalıpların dışına çıkmaya ve tanıdık olmayan tarzlara yönelmeye teşvik ediyor. Gelin birlikte 2022 yılının makyaj trendlerine bir göz atalım.

1. Işıltılı Bir Görünüm

Bu yıl sadece dudaklar için değil, göz kapakları ve yanaklar için de parlak dokuları oldukça sık kullanacağız gibi gözüküyor. Yüzünüzde kullandığınız çarpıcı bir ışıltı, herhangi bir makyaj görünümüne anında ince bir çekicilik katabilir ve mükemmel ışıltıyı elde edebilirsiniz.

2- Yoğun Allık Uygulaması

2022’nin iddialı trendlerinden; yüze geniş açılı bir fırçayla bolca allık uygulamak. Alışık olmadığımız bir allık uygulama tekniği olsa da bu yıl epeyce göreceğinizden şüpheniz olmasın. Eğer sizler de bu trende uyum sağlamak isterseniz, hem ışıltılı hem iddialı bir renk olan Görkito Sunset Love Allık'ı tercih edebilirsiniz.

3- Sabit Kaşlar

Son zamanlarda kaş laminasyonunun hayatımıza girmesi ve oldukça fazla tercih edilmesi nedeniyle, 2022 makyaj trendlerinde de yer almakta. Yukarı taranmış ve sabit duran kaşların sık sık karşımıza çıkması kaş sabitleyici jel, sabun gibi ürünlerin de şimdiden yeni yılın trendleri arasına girmesine neden oldu.

4- Koyu Dudak Kalemleri

90'larda, yoğun dudak kaleminin yükselişine tanık olduk ve 2022’de de tüm gücüyle geri geliyor. Bu trendde nude bir ruj veya parlatıcı ile eşleştirilen koyu kahverengi tonlarını sıkça göreceğiz gibi duruyor. Sizler de bu trendde ben de varım diyorsanız; Görkito Cherry Berry Dudak Kalemine ve Görkito Lip Gloss'lara bir göz atabilirsiniz.

5- Parlak Dudaklar

Parlak ve pembe tonların tüm yıl boyunca 2022'ye hükmedeceği tahmin ediliyor. Yıla yeni başlamış olsak da, aklımız gül, fuşya ve eflatun tonlarının çiçek açacağı ilkbahar ve yaza takıldı bile. Uzun lafın kısası Görkito Lip Gloss'ları 2022’de oldukça sık göreceğiniz kesin.

6- Kırmızı Dudaklar

2022’de nude tonlar kullanılmaya devam etse bile popülerliğini hiç yitirmeyen ve yitirecek gibi de durmayan diğer bir makyaj ürünü ise kırmızı rujlar. Özellikle dudak kalemlerinin de yeniden trend olması ile çerçeveli ve koyu renkli dudaklar bu yıl da hayatımızın tam ortasında olacak gibi duruyor. Günlük kullanımda, partilerde ve hatta toplantılarda bile vazgeçilmez olan kırmızı ruj, 2022 yılında da cazibesini korumaya devam edecek. Bu konuda sizlere şüphesiz tavsiye edebileceğimiz tek ürün Görkito Independent Shoes olacak.

7- Renkli Gözler

Beklenmedik cesur renkler bu yıl her yerde olacak gibi duruyor. Çok daha fazla sarı, mor, pembe, mavi, yeşil… Geleneksel olarak oldukça dışarıda kabul edilen bu renkler 2022’de çok daha yaygın hale gelecek. Özellikle mavi, diğerlerinden daha fazla trend olacak. Bu trendi yakından takip edeceklere parlak mavi far ve eyeliner edinmelerini şiddetle tavsiye ederiz.

8- Minimal Ten Makyajı

2000'lerin ortalarında, ağır ve kapatıcı ürünler ön plana çıkıyordu. Ancak güzellik dünyasına göre, günümüzde ağır makyaj görünümü artık moda değil. Bunun yerine göz altında daha az ürün kullanıp, kapatıcıyı da bir makyaj süngeri ile cilde yedirerek kullanmak daha doğal bir görünüm yaratıyor.

Güzellik, kozmetik, bakım ve daha fazlası için gorkito.com u ziyaret etmeyi unutmayın.