TÜM SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!
TÜM SİPARİŞLERDE LİLA MAKYAJ SÜNGERİ HEDİYE!
TÜM ÜRÜNLERDE NET %50 İNDİRİM!
TÜM SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!
TÜM SİPARİŞLERDE LİLA MAKYAJ SÜNGERİ HEDİYE!
3 Adımda Dudak Bakımı

3 Adımda Dudak Bakımı

Kadınlar için güzellik ve her daim güzel ve bakımlı görünmek çok önemli. Elbette her kadın kendisi olarak çok güzel. Ama bakımlı kadınlar en çok güzel!

Bakımlı ve güzel görünmek için küçük sırlara ihtiyacımız var. Bu sırlardan birisi de güzel ve düzenli yapılan bir dudak bakımı. Dudaklar gün içinde yemek yerken, konuşurken veya gülümserken genel olarak yüzümüzde ilk önce dikkat çeken kısımlardan birisidir. Yumuşak, canlı, pürüzsüz ve sağlıklı bir dudak, güzel bir görünüm açısından çok önemlidir. Bu nedenle çok hassas olan ve özellikle soğuk havalardan çok etkilenen dudakların düzenli olarak bakıma ihtiyacı vardır.

Dudaklarınız havadan etkilendiğinde, çatladığında ya da dudaklarınızı yediğiniz zamanlarda anı kurtarmak için eliniz direkt nemlendirici dudak balmları seçeneğine gidebilir. Hatta nemlendirici dudak balmları evde, işte, dışarıda yanı başınızdan hiç eksik etmediğiniz ürünlerden birisi haline gelebilir. Fakat daima sağlıklı, canlı dudaklar ve çekici gülüşlere sahip olmak istiyorsanız dudaklarınıza düzenli olarak yapabileceğiniz bir dudak bakımına ihtiyacınız olduğunu söylemeliyiz. Çünkü düzenli yapılan dudak bakımı, sizin için daha uzun süreli güzel bir görünüm ve fayda sağlayacaktır.

Her mevsimde daha nemli, parlak ve sağlıklı dudaklara sahip olmak isteyenlerdenseniz, size önereceğimiz ve 3 adımda uygulayarak kolayca yapabileceğiniz dudak bakım rutinine geçelim.

Hemen öğrenip uygulamak için yazımızı okumaya devam edin.

Dudak Bakımınız için Gerçekleştireceğiniz 3 Adım:

1.Arındırıcı dudak peelingi

2.Yoğun dudak bakımı ve nemlendirme aşaması

3.Dudakları ruja hazırlamak

Peki bu adımları nasıl uygulayacaksınız, neler yapabilirsiniz? Birlikte öğrenmeye başlayalım.

Arındırıcı Dudak Peelingi

Cildimizi yağlı, akneli ve kötü hissettiğimizde, cildimize canlılığını yeniden kazandırmak için peeling uygulamalarına yönelebiliyoruz. Dudak peelingi de cildimize uyguladığımız peeling kadar önem arz ediyor. Dudaklara uygulanan peeling, dudaklarınızı ölü derilerden arındırmanıza, dudaklarınızın yumuşamasına ve dokusunu korumasına, daha dolgun ve canlı görünmesine katkı sağlıyor. Bu sebeple dudak bakımı için ilk adım peeling olmalı. Eğer evinizde dudak peeling ürünleri bulunmuyorsa, kendi yöntemlerinizde de dudak peelingi hazırlayabilirsiniz. Limon ve şeker ile bir karışım oluşturup dairesel hareketler ile uygulayarak dudaklarınızda bekletip bakım yapabilirsiniz. Ayrıca dudaklarınıza sadece temiz bir diş fırçası kullanarak dairesel hareketlerle de peeling yapabilirsiniz. Diş fırçasını ıslatarak hafif dokunuşlar ile ölü derileri kovalayabilirsiniz. Bu işlemler sonunda ılık bir su ile dudaklarınızı durulayabilir, lip balmlar kullanabilirsiniz. Daha yumuşak ve dolgun dudaklara sahip olabileceğinizi göreceksiniz.

Yoğun Dudak Bakımı ve Nemlendirme Aşaması

Dudaklarınıza güzel bir peeling yaptınız. Ölü derilerden arındırma, dolgun, yumuşak ve canlı dudaklara sahip olma aşamasını geçtiniz. Dudaklarınız pürüzsüz bir hale geldi. Şimdi sıra yoğun bir bakım ile dudaklarınızı nemlendirmeye geldi.

Düzenli olarak kullandığınız dudak nemlendiricileri veya dudak balmlarının yanı sıra uygulayabileceğiniz birçok bakım ürünü var. Özellikle gece yatmadan önce dudaklarınıza uygulayacağınız bir maske ve serum ultra bakım yapmanıza, dudaklarınızın beslenmesine yardımcı olur. Bunların yanında kullanabileceğiniz dudak yağları siz uyurken dudaklarınızın nemlenmesini sağlar. Bakım yağları içeriğinde bulunanlar ile dudaklarınızın hızla kırışmasının da önüne geçebilmektedir. Bu aşamada size Hindistan Cevizi Yağını önerebiliriz. Muhakkak düzenli bakım rutinlerinize eklemelisiniz.

Dudakları Ruja Hazırlamak

Dudak bakım yağı, serumu, maskesi gibi aşamaları uyguladıktan sonra dudaklarınıza nem vermek ve daha güzel görünmesi amacıyla dudaklarınızı ruja hazırlamak için nemlendirici bir krem, lip balm ya da vazelinden yararlanabilirsiniz. Bu nemlendirme aşaması dudaklarınızın yumuşacık ve beslenmiş olmasına yardımcı olacak. Ardından en sevdiğiniz ruju seçip dudaklarınızı renklendirebilirsiniz. Hem pürüzsüz ve canlı dudaklara sahip olacak hem de çok daha bakımlı ve dikkat çekici görüneceksiniz.

Görkito Rujlar dudaklarınıza mükemmel bir renk katarken uygun fiyatlı, mat ve kalıcı olmasıyla da deneyenlerin memnun kaldığı seçeneklerden birisi.

Dilerseniz makyaj rutinlerinizde kullanabileceğiniz Görkito ruj önerilerimizi aşağıdaki bağlantıya tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Görkito Rujlar: https://www.gorkito.com/kategori/rujlar

Unutmayın; sağlıklı, canlı ve nemli dudaklar güzel yüzünüzdeki en ufak bir tebessümü ve dış görünüşünüzü olumlu etkileyebilecek güce sahip. Bu gücü elde etmek için ise yapmanız gerekenleri basitçe size yazımızda anlattık. Bunu bir rutin haline getirebilirsiniz. Şimdi dudaklarınızı nemli tutmanız ve daima korumanız çok daha kolay. 3 adımda uygulanan dudak bakımını deneyip yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın.