tüm siparişlerde kargo bedava!
tüm siparişlerde kargo bedava!
tüm siparişlerde kargo bedava!
Ebeveyn Olmaya Hazırlananlar için Temel Bebek Eşyaları

Ebeveyn Olmaya Hazırlananlar için Temel Bebek Eşyaları

Ebeveyn Olmaya Hazırlananlar için Temel Bebek Eşyaları

Ebeveyn olmaya hazırlanan ailelerin duyduğu mutluluk ve heyecan hislerini tahmin edebiliyoruz. Evinizin içerisinde aşkınızın meyvesini besleyip büyüteceğiniz, çok güzel olmasının yanı sıra bir yandan da zorlu olacak günler sizlerin kapısını tıklatmaya yakındır diyebiliriz. Böyle güzel ve tatlı telaşlar başlamışken, bebeğinizin ihtiyaçlarını öğrenip bunları karşılamamak doğumdan önce olmazsa olmaz.

Miniğiniz dünyaya gelmeden muhakkak edinmeniz gereken, bebeğinizin temel ihtiyaçlarını öğrenip beraberinde fikir edinebileceğiniz yazımıza hoş geldiniz.

Şimdi birlikte ebeveyn olmaya hazırlanan aileler için temel bebek eşyalarını keşfetmeye başlayacağız.

·Bebek Hastane Çıkışı Ürünleri

Miniğinizi kucağınıza almaya hazırlandığınız bugünlerde hastane çantanıza eklemeniz gereken ürünlerin başında bebeğinizin için hastane çıkışı kıyafetleri geliyor. Hastane çıkışı kıyafetleri genellikle setler halinde satılıyor. Zıbınından altına, çorabından eldivenine, şapkasından battaniyesine kadar lazım olabilecek her ürün bu setlerin içinde oluyor. Ebeveyn olmaya hazırlanırken bebeğiniz için düzenlediğiniz ihtiyaç listenizin başına bir hastane çıkışı seti eklemeyi unutmamanızı tavsiye ediyoruz. Bunun yanında her türlü bebek giyim ürünü ihtiyaçlarınız arasında olacaktır.

·Müslin Örtü

Son zamanlarda ebeveynler için olmazsa olmaz bir diğer ürün ise müslin örtüler. Müslin örtüler iyi ki var çünkü birçok alanda, fonksiyonel olarak kullanabiliyorsunuz. İster bebeğinizin puset ya da bebek arabasının üzerine, ister duştan sonra havlu niyetine, isterseniz bebeğinize kundak yapabileceğiniz, isterseniz battaniye niyetine ve benzeri birçok alanda kullanıma uygun bir ürün.

Size önereceğimiz Görkito müslin örtüler, %100 pamuk oluşu, yumuşaklığı, yüksek emiciliği, hava geçirgenliği, terletmemeleri ve birbirinden sevimli desenleri ile bizim kalbimizi çalan cinsten ürünler oldu. Aşağıdaki bağlantılara tıklayarak en büyük yardımcılarınızdan biri haline gelecek müslin örtü ürünlerini hemen incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Görkito Kuzu Desenli Müslin Örtü: https://gorkito.myikas.com/muslin-ortu-kuzu-120x120-cm-

Görkito Unicorn Desenli Müslin Örtü: https://gorkito.myikas.com/muslin-ortu-unicorn-120x120-cm-

·Bebek Köpük Şampuanı

Hazır bebek banyosuna da değinmişken, listenize eklemeniz gereken bir diğer üründen bahsetmek istiyoruz. Bebeğinize duş aldırmanın onun büyümesi ve gelişmesinde ne kadar önemli olduğunu biliyorsunuz. Neredeyse her gün ya da 2 günde bir duş aldıracağınız bebeğiniz için, onun cildine uygun olan, göz yakmayan ve hassas bebek ciltlerine uygun ürünlerden yana tercih yapmalısınız. Görkito Bebek Köpük Şampuanı da işte tam da bunun için var. Ayrıca içeriğinde bulunan papatya ekstraktı; rahatlatıcı kokusunun yanı sıra pek çok vitamin ve mineral barındırması ve cildi kurutmama özelliği ile de ebeveynlerin ve bebeklerin çok seveceği köpük şampuanlarından biri olacak.

Yenidoğandan itibaren kullanıma uygun olan ve dermatolojik olarak testlerden geçirilmiş Görkito Bebek Köpük Şampuanına hemen ulaşmak için buradaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz: https://gorkito.myikas.com/bebek-kopuk-sampuani-150-ml

·Bebek Banyo Bakım Ürünleri

Bebeğinizin ihtiyaç duyacağı bakım ürünlerini aşağıda inceleyebilirsiniz.

1. Bebek yağı

2. Pişik kremi

3. Bebek bezi

4. Islak mendil

5. Alt açma örtüsü

6. Diş fırçası

7. Diş macunu

8. Fırça Tarak

9. Güneş kremi

10.Bebek pudrası

11.Tırnak makası

12.Kulak temizleme çubuğu

13.Bebek küveti ve seti

14.Bebek termometresi

15.Burun aspiratörü

16.Bebek şampuanı

17.Bebek sabunu

18.Bebek deterjanı

19.Bebek kolonyası

20.Banyo termometresi

21.Bakım kremi

22.Vücut losyonu

·Araç Gereç Ürünleri

Çocuklu ailelerin en çok ihtiyaç duyacağı diğer ürün kategorisi ise kesinlikle araç gereçlerdir. Bebeğinizle dışarı çıkacağınız, gezeceğiniz ya da doktora gideceğiniz vakitlerde muhakkak bir bebek arabası, bebek taşıma kangurusu, bebek taşıma slingi, puset ve benzeri araç gereçler işinizi görecektir. Bebeğinizle seyahat edeceğiniz zamanlar için ise bir oto koltuğu, bebeğiniz için güneşlik ve kemer gibi güvenlik ürünleri listenize eklemeniz gereken ürünler arasındadır.

·Bebek Beslenme Ürünleri

Hem bebeğinizin doğumundan itibaren ihtiyaç duyabileceğiniz hem de bebeğinizin 6 aydan sonra ek gıdaya geçmeye hazır olmasıyla birlikte birçok bebek beslenme ürününe ihtiyaç duyacaksınız. Bu nedenle bebek beslenme kategorisinde aşağıdaki ürünleri listenize eklemeniz fayda sağlayacaktır.

1. Bebek biberonu

2. Bebek maması

3. Mama sandalyesi

4. Emzik

5. Emzik saklama kutusu

6. Mama saklama kutusu

7. Süt sağma poşeti

8. Alıştırma bardağı

9. Bebek çatal kaşık seti

10. Sterilizatör

11.Mama ısıtıcısı

12.Biberon temizleyici fırça

13.Emzirme minderi

14.Emzirme yastığı

15.Göğüs pompası

·Bebek Odası için İhtiyaçlar

Miniğinizin dünyaya gelmeden önce onun için hazırlayacağınız bebek odasına edinmeniz gereken ürünler mevcut. Miniğinizin rahat uyuması için yumuşak bir yatak onu çok mutlu edecektir. Oda termometresi, gece lambası, beşik için dönence gibi ürünler bebek odası için olmazsa olmazlardandır. Bebeğinizin odası için edineceğiniz bir kameralı telsiz, miniğiniz mışıl mışıl uyurken sizin hem onu kontrol etmenize hem de işlerinizi kolayca halletmenize yardımcı olur. Ayrıca şifonyer, çekmeceli dolap, alt açma, emzirme koltuğu, park yatak gibi mobilyalar, uyku setleri (yatak kenar koruyucu, çarşaf, şilte koruyucu alez), triko veya penye battaniyeler ve pikeler bebek odası için almanız gerekenler arasındadır.

Zaman geçtikçe bu listeden bebeğinizin ihtiyaçlarına uygun olacak şekilde ekleyeceğiniz ya da çıkartabileceğiniz ürünler olabilir. Örneğin bebeğiniz ayaklandığında güvenlik ürünleri alışverişlerinizi artırabilir, güvenlik kilidi, güvenlik kapısı, dolap ve çekmece kilitleri gibi ürünler satın alabilirsiniz. Temel olarak almanız ve evinizde bulundurmanız gereken ürünlere yazımızda yer vermeye çalıştık. Haydi, bebeğinizin ihtiyaçları için siz de kolları sıvayın ve listenizi oluşturun. Bebeğinizle geçireceğiniz keyifli dakikaların hayalini kurmaya başlayın!