TÜM SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!
TÜM SİPARİŞLERDE LİLA MAKYAJ SÜNGERİ HEDİYE!
TÜM ÜRÜNLERDE NET %50 İNDİRİM!
TÜM SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!
TÜM SİPARİŞLERDE LİLA MAKYAJ SÜNGERİ HEDİYE!
Kırmızı Ruj Makyajı Nasıl Yapılır?

Kırmızı Ruj Makyajı Nasıl Yapılır?

Kırmızı Ruj Makyajı Nasıl Yapılır?

Kırmızı ruj kadınların makyaj koleksiyonlarının içerisinde olmazsa olmaz ürünlerden birisi. Sürüldüğünde kişiyi feminen, iddialı ve oldukça etkileyici gösteren kırmızı ruj, doğru makyaj kombinleriyle birleştiğinde her kadına yakışabilecek bir seçim olacak.

Kendinize en uygun kırmızı renge sahip ruju belirlediğinizde, kırmızı ruju kullanmak için seçtiğiniz günün vaktine ve gittiğiniz yere göre birçok anlamda dikkat etmeniz gereken konular var. Çünkü kırmızı ruj çok çarpıcı bir tercih olacağı için doğru renk seçilmediğinde ve doğru şekilde kombinlenmediğinde ortaya çok kötü bir görüntü de çıkabileceği gerçeğini gözden kaçırmamak gerek.

Biz bu yazımızda sizlere çok güzel, her anlamda çok seveceğiniz bir ruj önerisi vererek kırmızı ruj makyajınızı nasıl yapabileceğinizi ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatacağız.

Haydi, şimdi gelin birlikte detayları incelemeye başlayalım.

Kırmızı Ruj Makyajında Nelere Dikkat Etmek Gerekli? | Püf Noktalar

Kırmızı ruj çok iddialı ve dikkatleri kişinin üzerine çekebilen bir tercih. Bu nedenle kırmızı ruj kullanırken bazı hususlara dikkat etmeniz gerekiyor. Kırmızı ruj sürüldüğünde direkt kendini belli edeceği için ufaktan bilmeniz gereken püf noktalara değinelim.

· Koyu renge sahip rujlar, sürüldüğünde eğer sürme aşamasında minik bir hata yapsanız bile direkt hatayı belli edebilir. Bu nedenle kırmızı ruj sürerken mümkün olduğu kadar hassas bir şekilde hareket etmelisiniz.

· Kırmızı ruj sürerken dikkat etmeniz kısımlardan bir diğeri, ruju sürmeye başlamadan önce dudaklarınızı nemlendirmeniz. Vaktiniz olduğu zamanlarda dudaklarınıza ruju sürmeden önce peeling de yapabilirsiniz. Bu işlemler rujun dudağınızda çok daha güzel ve sağlıklı görünmesini sağlayacaktır.

· Belki de rujun yüzünüzde duruşunu etkileyecek adımlardan en önemlisi şimdi değineceğimiz konu olabilir. Dudağınızın kendi rengi, elbette üzerine bir ruj sürüldüğünde rujun sizde duruşunu etkiliyor. Örneğin bir kırmızı rujun sizin yüzünüzde duruşu daha pembemsi iken başka bir kişinin yüzünde duruşu daha turuncuya kaçan bir renkte olabilir. Bu noktada kırmızı ruj sürmeden önce kullandığınız kapatıcınızı dudaklarınıza da sürmenizi ve bu işlem ile dudak renginizi nötrlemenizi tavsiye ediyoruz. Dudak renginizi nötrlediğinizde ruj sizin dudağınızda direkt olarak kendi rengini yansıtacaktır. Eminiz bu da sizi çok daha mutlu edecektir.

· Kırmızı ruj tercih ederken kalıcılık özelliği yüksek ürünlerden yana seçiminizi yapmanızı tavsiye ediyoruz. Aksi halde gün içerisinde sıklıkla rujunuzu tazeleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Dudağınızdan yarısı çıkmış yarısı hala dudağınızda duran kırmızı ruj görüntüsünün çok hoş bir görüntü olmayacağını söylemeden geçmek istemiyoruz.

· Eğer isterseniz kırmızı rujunuzun tonuna uygun olan bir kırmızı dudak kalemi ile rujunuzu çerçeveleyebilirsiniz. Rujunuzun tonuna uygun kırmızı dudak kalemi dudak hatlarınızın daha belirgin görünmesine ve bu sayede rujun dudağınızda daha hoş durmasına yardımcı olur.

· Kırmızı rujun daha güzel durmasını istediğiniz zamanlarda üst dudağınızın ortasına aydınlatıcı sürebilirsiniz. Eğer daha ağır bir makyaj yapıyorsanız şeffaf renge sahip bir gloss ile rujunuzu şaha çıkarabilir, mükemmel ve çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kırmızı Ruj Makyajı Nasıl Yapılır?

Şimdi gelelim kırmızı ruj kullandığınızda nasıl makyaj yapabileceğiniz konusuna.

Kırmızı iddialı bir renk olduğu için kırmızı ruju günün erken saatlerinde ve gün içerisinde kullanmayı abartı bulanların aksine, kırmızı rujun her zaman tercih edebileceğinden yanayız. Çünkü doğru bir makyajla kombinlediğinizde gayet yerinde bir tercih yapmış olabilirsiniz.

İster işe giderken ister gün içerisinde dışarıda gezerken isterseniz de gece makyajınızı mükemmel kılmak için kırmızı ruj tercih edebilirsiniz. Fakat makyajınızda dikkat etmeniz gereken bazı konular var. Şimdi bunlara değineceğiz.

· Kırmızı ruj günün hangi saatinde olursa olsun kendisini belli edeceği için özellikle ten makyajı yaparken doğru seçimler yapmalısınız. Teninizi nemlendiricinizle güzelce nemlendirmenizin ardından, yine ten renginize uygun bir kapatıcı yardımı ile sivilce, akne, kızarıklık gibi cilt problemlerinizi gizleyebilirsiniz.

· Ten makyajınızı bitirmenizin ardından, rujunuzla bütünlük oluşturacak en önemli kısımlardan birisi gözler. Eğer ofis makyajınızda kırmızı ruj kullanacaksınız gözlerinizde çok fazla abartı makyaj yapmamalısınız. Bu kısımda sadece bir rimel çok şık ve doğal görünmenize yardımcı olur.

· Gün içerisinde kırmızı ruju kullanmak istiyorsanız, göz makyajınızda nude tonlarda ve hafif parlak renklere sahip bir far paletinden yardım alabilirsiniz. Hem canlı hem de çok ışıltılı bir görünüme sahip olabilirsiniz.

· Gece makyajınızda kırmızı ruju kullanacaksanız, göz makyajınız da büyüleyici olmalı. Çok fazla abartmadan sürdüğünüz siyah bir eyeliner ve ışıltılı tonlarda farlar rujunuzla mükemmel bir uyum içerisinde, tam geceye yakışır olabilir.

· Ten renginize uygun allık ve aydınlatıcı seçimleriyle yüzünüzde, gözlerinizde ve dudağınızda bir ahenk oluşturabilirsiniz.

· Kırmızı rujunuzu kendi stilinize uygun, sevdiğiniz renklerle kombinlediğinizde, yere ve zamana göre seçimler yaptığınızda kusursuz bir görüntüye sahip olabileceksiniz.

Bizden Size Bir Ruj Önerisi!

Görkito Independent Shoes Mat Ruj, makyajınız için her zaman mükemmel bir seçim olacak. Neden mi?

· Kalıcı yapısı sayesinde gün içerisinde sadece kendi ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda rujunuzu tazeleyebilirsiniz.

· Sahip olduğu renk tonu hem cilt tipinize uygun olacak hem de her makyajınızda rahatlıkla kullanabileceksiniz.

· Temizleme aşamasında da zorlanmayacak, kolayca dudaklarınızdan arındırabileceksiniz.

· Parlak bir yapıya sahip olmadığı için asla abartılmış bir görüntünüz olmayacak.

Görkito Independent Shoes Mat Ruju görünce çok seveceğinizi tahmin edebiliyoruz. Ürüne kolayca ulaşabilmek için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz: https://gorkito.myikas.com/independent-shoes-mat-ruj-no-160 

Çok sevgiler