TÜM SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!
TÜM SİPARİŞLERDE LİLA MAKYAJ SÜNGERİ HEDİYE!
TÜM ÜRÜNLERDE NET %50 İNDİRİM!
TÜM SİPARİŞLERDE KARGO BEDAVA!
TÜM SİPARİŞLERDE LİLA MAKYAJ SÜNGERİ HEDİYE!
Pembe Tonlarda Makyaj İçin 4 İpucu

Pembe Tonlarda Makyaj İçin 4 İpucu

Pembe Tonlarda Makyaj için 4 İpucu

Son zamanların en çok tercih edilen, trend olan ve özellikle güneşli havaların vazgeçilmezlerinden biri olan pembe tonlarında yapılan makyajlar kadınların gözdelerinden.

Pembe rengi zaten kadınlarla mükemmel bir uyum oluşturmasının yanında, makyaj ürünlerinde kullanıldığında da çok hoş bir hava katıyor kişiye. Üstelik pembe renginin modası neredeyse hiç geçmiyor bile diyebiliriz.

Pembe tonlarında yapılan makyajlar, kişinin daha parlak, canlı, genç ve enerjik görünmesine yardımcı oluyor. Sizler de pembe tonları çok seviyor, nude makyajlar yerine farklı makyajlar denemek istiyor ve bu tonlarda yapılan makyajların büyüsüne inanıyorsanız yazımızı okumaya devam edin.

Bu yazımızda pembe tonlarında makyaj yapabilmeniz için 4 ipucunu sizlerle paylaştık. Lafı çok uzatmayalım. Haydi birlikte incelemeye başlayalım!

1. Açık Tenliler için Pembe Tonlarda Makyaj

Pembe tonlarını genelde esmerlere daha çok yakıştırıyorlar. "Beyaz tenliyim ama bende güzel durur mu?” diye hiç düşünmenize gerek yok. Eğer ten renginiz beyazsa, anlatacağımız ipuçlarını sakın kaçırmayın!

Pembe rengini gözlerinizde ortaya çıkarmak isteyenlerdenseniz ve ten renginiz beyazsa, toz pembe rengini içerisinde barındıran bir far paletinden yardım alabilirsiniz. Farı göz kapaklarınıza uyguladıktan sonra göz pınarlarınıza simli beyaz bir far ile aydınlık katabilirsiniz. Simli beyaz farlardan hoşlanmıyorsanız sadece highlighter kullanarak göz pınarlarınıza aydınlık verebilirsiniz. Bu çok hoş görünecektir. Eğer göz makyajınızı daha çok ön plana çıkarmak isteyecek olursanız, eyeliner ya da göz kalemi kullanabilirsiniz. Bu kısımda dikkat etmeniz gereken nokta kullandığınız eyelinerın rengi olacak. Siyah rengi sert bir tona sahip olduğu için pembe renginin canlı ve yumuşak tonuyla zıt bir uyum içerisinde olacaktır. Bu nedenle kullandığınız eyeliner bordo, pembe ya da açık kahve tonlarında olursa çok daha güzel olacaktır. Göz makyajınızda kullandığınız renkler birbiriyle uyum içinde olmalıdır.

Hem bu sene eyeliner kullanırken canlı renklerden yana seçim yapmak çok daha trend. Bu önerimizi göz önünde bulundurmayı unutmayın!

2. Koyu ya da Buğday Tenliler için Pembe Tonlarda Makyaj

Pembe rengi koyu, esmer ve buğday tenlilere çok yakışır. Bu inkar edilemez gerçeklerden birisidir. İşte bu noktada eğer teniniz koyu, esmer ya da buğday ise çok şanslısınız! Birlikte pembe tonlarda makyaj yapmayı düşünüyorken nelere dikkat edebilirsiniz bakalım:

Göz kapaklarınıza farı uygulamadan önce bir kapatıcı ya da concealer yardımıyla göz kapağınızın rengi eşitlemelisiniz. Ardından daha canlı, pembeye doygun ve fuşyaya yakın bir pembe tonunu içerisinde barındıran bir far paleti seçmelisiniz.

Fuşya veya çingene pembesi tonlarına sahip olan farınızı göz kapaklarınıza uygulayın. Gözünüzün katmanına hafif koyu renkte bir kahve ile gölge yapabilirsiniz. Göz kapaklarınızın diplerine ise ince bir eyeliner çekebilirsiniz. Çok kalın eyeliner, göz makyajınızda kullandığınız rengi arka planda bırakabilir. Bu sebeple eyelinerı daha ince çekmeye özen göstermelisiniz. Bu sayede çok güzel bir göz makyajı yapmış olacaksınız.

Tam sizlik, cildinizle bütünleşecek kapatıcı önerilerimizi incelemeden geçmeyin: https://gorkito.myikas.com/yuz-makyaji

3. Pembe Tonlarda Dudak Makyajı

Dudak makyajı özetle makyajın adeta tamamlayıcısıdır diyebiliriz. Dudağınızda kullandığınız renkler makyajınızı arşa da çıkarabilir, diplere de batırabilir. Bu nedenle bu konuda seçim yaparken çok dikkat etmelisiniz.

Eğer pembe tonlarda bir dudak makyajı yapmak istiyorsanız, teniniz koyu ise mat renkli bir pembe tonuna sahip rujdan yana tercih yapabilirsiniz. Bu daha iddialı bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Bir de cildinize ıslak bitişli, aydınlık bir makyaj yaptıysanız sizden güzeli yok.

Dudağınızda iddialı renklerden hoşlanmıyor, daha nude, naif ve sevimli renkleri seviyorsanız az renkli ve parlak bitişli pembe tonlarından yararlanabilirsiniz. Beyaz bir tene sahipseniz, cildinize yapacağınız mat bir makyaj rujunuz ile bir ahenk içinde olacaktır.

Seçtiğiniz pembe tonuna uygun olacak dudak kalemlerini sizin için derledik: https://gorkito.myikas.com/it-s-mine-dudak-kalemi-no-140

4. Pembe Tonlarda Ten Makyajı

Ten makyajı, çoğu zaman olmazsa olmazlardan birisi. Eğer cildinize uygulamak istediğiniz ten makyajı pembe tonlarında ise, tüyoları kapmak için doğru yerdesiniz.

Al al olan yanak görüntüsünden hoşlanıyorsanız pembe tonlarına sahip allıklar çok doğru bir seçim olacak. Pembe tonlarına sahip allıklar, ten rengi beyaz olan kişileri sevimli ve genç gösterecektir. Ten renginiz beyazsa gül kurusu ve şeker pembesi tonlarını tercih edebilirsiniz.

Koyu ten rengine sahip olan kişiler pembe tonlarında allık kullandığında daha canlı, taze ve enerjik görünecekler. İçeriğinde ışıltılar bulunan pembe tonlu bir allık sizlere çok yakışacaktır.

Pembe tonlarda bir ten makyajı yapabilmeniz için bizim size bir allık önerimiz var: Görkito Pink Bouquet: https://gorkito.myikas.com/allik-pink-bouquet

Aslında kendinize uygun pembe tonlarını seçmeniz işte bu kadar kolay! Yazımızda bahsettiğimiz önerileri makyaj çantanızdan eksik etmeyin. Değindiğimiz püf noktaları denedikten sonra fikirlerinizi bizlerle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz!

Sağlıklı, bakımlı ve güzellik dolu zamanlar diliyoruz.